Kancelária Slovenského poľovníckeho zväzu, Štefánikova 10, Bratislava 811 05
  • +421 2 5720 33 11
  •  +421 2 5720 33 21

Nové prednášky pre vedúcich krúžkov KMPPP

kmppp

Omaľovánky POĽOVNÍCI DEŤOM

Krúžkov mladých priateľov prírody a poľovníctva

Odbor kynológie

  • Vedúci odboru kynológie - +421 910 707 083
  • Špecialista pre kynológiu - +421 910 707 081 
  • Plemenná kniha - +421 948 762 923

viac informácií

Podporte Petíciu Mor Ho - za záchranu lesa, vody v procese klimatických zmien a odstránenie ohrozenia človeka v prírode

zivy les2Vážení kolegovia,
 
situácia s novelou zákona o ochrane prírody a krajiny je napätá. Medzi sebou stoja pomyselné dva tábory, ochranári vs. lesníci a s nimi poľnohospodári, majitelia pôdy, poľovníci, včelári, rybári. Proti novele stoja všetci tí, ktorí vedia, aký negatívny dopad môže mať táto nepremyslená poslanecká novela zákona. Nepremyslená je hlavne z toho dôvodu, lebo dodnes nemá vypracovanú dopadovú štúdiu či ekonomické dopady, hoci výsledky už v prípade NP Muránska planina dnes poznáme.
 
Aj z tohto dôvodu sa Rada Slovenského poľovníckeho zväzu uzniesla, že bude aj naďalej podporovať podpisovú petíciu Mor Ho! za záchranu lesa, vody v procese klimatických zmien a odstránenie ohrozenia človeka v prírode, ktorá už dosiahla viac ako 52 tisíc riadnych podpisov. Petícia sa nedá podpisovať elektronicky, aj preto žiadame všetkých, ktorí by mohli túto petíciu podporiť, aby tak urobili. Aby zapojili svoje rodiny i blízkych. 
 
Veríme, že po predložení tejto petície do parlamentu bude stiahnutá z druhého čítania a dospejeme tak k riadnemu legislatívnemu procesu a vládnemu návrhu zákona. Našim cieľom je, aby novela zákona bola nápomocná všetkým dotknutým skupinám obyvateľstva, ale hlavne ľuďom žijúcich v národných parkoch, ktorí tu žijú, pracujú a živia svoje rodiny.
 
 
Ďakujeme!
 
Prílohy:
Uložiť tento súbor (MorHo_harok.pdf)MorHo_harok.pdf[Petičný hárok petície Mor Ho]64 kB
Uložiť tento súbor (Petícia-Mor-ho-za-záchranu-lesa-vody-v-procese-klimatických-zmien-a-odstránenie-ohrozenia-človeka-v-prírode-DL-U1-PZ.pdf)Petícia-Mor-ho-za-záchranu-lesa-vody-v-procese-klimatických-zmien-a-odstránenie-ohrozenia-človeka-v-prírode-DL-U1-PZ.pdf[Petícia Mor Ho - sprievodný list]1231 kB
Uložiť tento súbor (Sprievodný-list-s-podpisom-DL-MK.pdf)Sprievodný-list-s-podpisom-DL-MK.pdf[Sprievodný list]1563 kB
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.